پژوهشی
1402/10/19 سه‌شنبه
آغاز انتخاب واحد نیمسال دوم دانشجویان

محسن حیدری مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور با اعلام این خبر اظهار داشت: دانشجویان دانشگاه پیام نور از امروز 17 دی لغایت 27 دی ماه فرصت دارند با مراجعه به سامانه گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir از مسیر ثبت نام------> عملیات ثبت نام ------>ثبت نام اصلی، نسبت به انتخاب واحد مورد نظر خود اقدام کنند.
وی همچنین تصریح کرد: دانشجویان برای انتخاب واحد باید شهریه ثابت خود را پرداخت کنند تا امکان انتخاب واحد برای آنها فراهم شود

حیدری درباره زمان ارائه درخواست مهمان نیز گفت: دانشجویان از 4 لغایت 25 دی ماه فرصت دارند نسبت به ثبت درخواست مهمان اقدام کنند.

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه همچنین افزود: دانشجویانی که تمایل به تغییر رشته دارند تا 25 بهمن فرصت دارند که درخواست خود را برای تغییر رشته ارائه دهند

آخرین مهلت تحویل مدارک تا 30 بهمن ماه
به گزارش روابط عمومی طبق اعلام اداره کل خدمات آموزشی دانشگاه، دانشجویان مشغول به تحصیلی که تاکنون مدارک مقطع قبلی خود را ارائه نداده اند، صرفاً تا قبل از تاریخ 30/ 11/ 1402 مهلت دارند با مراجعه به مرکز/ واحد تحصیلی خود نسبت به ارائه مدارک مربوطه اقدام نمایند.
بدیهی است که از تاریخ مذکور طبق مقررات و ضوابط مربوط، محدودیت منع ادامه تحصیل برای ایشان اعمال می گردد