آموزش

راهنمای جامع آزمون های دانشگاه پیام نور
به اطلاع کلیه دانشجویان عزیز می رساند؛

مکان برگزاری آزمون
امتحانات پایان ترم دانشگاه پیام نور نوشهر در ساختمان آموزشی دانشگاه واقع در بلور امام رضا (ع) سرچشمه برگزار می شود.
محل آزمون های الکترونیکی در دانشگاه پیام نور نوشهر در ساختمان آموزشی (سایت در طبقه اول) می باشد.
شماره صندلی آزمون های الکترونیکی و آزمون کتبی بر تابلو اعلانات ورودی دانشگاه نصب می شود.

راهنمای آزمون الکترونیکی
 دانشجویان محترم حتماً شماره ملی و شماره شناسنامه خود را یادداشت کنند و به همراه خود در جلسه آزمون بیاورند.
جهت ورود آزمون الکترونیکی، نام کاربری: شماره دانشجویی و کلمه عبور: کد ملی شما می باشد.
در پایان آزمون خود، دکمه پایان آزمون را بزنید و پس از مشاهده نمره، کلید تایید را ثبت نمایید.
لطفا از دستکاری کابل های برق و شبکه، جداً خودداری شود.

دریافت کارت ورود به آزمون
جهت دریافت کارت ورود به آزمون، باید شهریه را پرداخت کرده باشید.
کارت ورود به جلسه امتحانات پایان ترم دانشگاه پیام نور از تاریخ 16/9/1402 قابل دریافت می باشد.
دانشجویان می توانند با ورود به سیستم گلستان به آدرس reg.pnu.ac.ir و از مسیر آموزش->گزارش های آموزشی->دانشجو -> اطلاعات ثبت نام و امتحان> - برنامه امتحان پایان ترم دانشجو،  کارت ورود به جلسه امتحانات خود را دریافت کنند.

جهت دریافت شماره صندلی می توانید با ورود به سیستم مجازی دانشگاه پیام نور مازندران به آدرس lms.mpnu.ac.ir  - قسمت شماره صندلی- نام مرکز نوشهر را انتخاب و کارت ورود به جلسه به همراه شماره صندلی را دریافت نمایید.

تغییر محل آزمون دانشجویان
دانشجویانی که تمایل به تغییر محل آزمون خود دارند، می توانند پس از پرداخت شهریه، نسبت به ثبت درخواست تغییر آزمون در سایت گلستان طبق زمانبندی اعلام شده در سایت اقدام نمایند.

ثبت اعتراض
ثبت درخواست تجدید نظر نمره به در سامانه گلستان انجام می گیرد. دانشجویان معترض به نمره میتوانند در سیستم گلستان و از طریق قسمت دانشجو- درخواست ها- درخواست تجدید نظر به نمره، نسبت به تجدید نظر نمره اقدام نمایند.
همچنین دانشجویان معترض به نحوه ی طراحی سوالات، پس از پایان هر جلسه ی آزمون و حداکثر یک هفته پس از برگزاری امتحان مهلت دارند، در سیستم گلستان و از طریق قسمت مشاهده نتایج دانشجو - اعلام اشکال، نسبت به تکمیل فرم درخواست بررسی سوالات اقدام نمایند.

نحوه تکمیل پاسخنامه کتبی امتحانات
دانشجویانی که در یک زمان واحد، دو امتحان دارند قبل از شروع امتحان به مسئول جلسه امتحان اطلاع دهند.
 پاسخنامه های تستی با مداد مشکی و پاسخنامه های تشریحی  با خودکار آبی یا مشکی تکمیل شود.
در امتحان تستی- تشریحی ابتدا به سوالات تستی پاسخ دهید و توجه داشته باشید که اوراق تستی پس از اتمام زمان خود، توسط مراقبین جمع آوری می گردد و سپس به سوالات تشریحی پاسخ دهید.
تکمیل کد سری سوال توسط دانشجو با توجه به کد سری مندرج بر روی سوالات، الزامی می باشد.

پاسخنامه تشریحی حتما باید به صورت یک رو تکمیل شود و در صورت نیاز به برگه های بعدی، از مراقب خود آن را دریافت نمایید.
امضاء لیستهای حضور و غیاب امتحانات با خودکار توسط دانشجویان الزامی می باشد. در غیر اینصورت غایب محسوب خواهید شد و برگه شما تصحیح نخواهد شد.
پاسخنامه ها به هیچ وجه تا خوردگی و خط خوردگی نداشته باشد. (با توجه به حساسیت دستگاههای علامت خوان، امکان تصحیح نخواهد بود به ویژه قسمت بارکد در پایین برگه های پاسخنامه). در صورت مشاهده هر گونه خرابی در برگه دانشجو موظف است مسئول جلسه را مطلع نماید.

کد درس و نام درس مندرج در کارت ورود به جلسه آزمون باید با اطلاعات مندرج در پاسخنامه و برگ سؤال یکی باشد.
تکمیل مشخصات فردی و امضای در گوشه سمت راست پایین پاسخنامه تستی با خودکار الزامی می‌باشد.
در صورت مشاهده هر گونه مغایرت مسئول جلسه را مطلع نمایید