دانش آموختگان
قابل توجه کلیه دانشجویان ارشد
مراحل کار پایان نامه جهت دانشجویان کارشناسی ارشد پژوهش محور

مراحل کار پایان نامه جهت دانشجویان کارشناسی ارشد پژوهش محور
  1. تکمیل فرم انتخاب استاد راهنما و موضوع پایان نامه توسط دانشجو و امضای استاد راهنما وتحویل به تحصیلات تکمیلی جهت طرح در شورای استان.
  2. فرم در سایت نوشهر موجود می باشد.
  3. ثبت موضوع مصوب در سایت Pishineh.irandoc.ac.irجهت اخذ پیشینه، در صورت داشتن موضوع مشابه ، به امضای استاد راهنمابرسد.
  4. بارگذاری پروپوزال در سایت Tike.irandoc.ac.ir جهت همانندجویی و تعیین درصد مشابهت پروپوزال
  5. پس از تایید پروپوزال فایل درسایت sabt.irandoc.ac.ir  در قسمت ثبت پیشنهاده جهت دریافت کد رهگیری پروپوزال
  6. تحویل پروپوزال تایپ و امضاء شده+ همانندجویی پروپوزال+فرم تایید همانندجویی پروپوزال+پیشینه پژوهش به تحصیلات تکمیلی جهت طرح در شورا
  7. تهیه صورتجلسه شورا  و ثبت در سایت گلستان توسط تحصیلات تکمیلی
  8. اقدام برای دریافت کد اخلاق جهت پایان نامه های که موضوع انسانی و حیوانی دارند

مدارک مورد نیاز قبل از دفاع:
  1. پیشینه پژوهش+ کد رهگیری پروپوزال+فرم امضا شده اعلام کفایت توسط دانشجو و استید+همانندجوی پایان نامه
  2. انجام اصلاحات پایان نامه توسط دانشجو با نظر اساتید و تکمیل فرم تصحیحات مورد نظر
  3. دریافت صورتجلسه دفاع از تحصیلات تکمیلی
  4. بارگذاری پایان نامه فایل نهایی در سایت SABT.IRANDOC.AC.IR
  5. بارگذاری فایل نهایی در سایت گلستان reg.pnu.ac.ir از قسمت آموزش- دانشجو-درخواست-ثبت اطلاعات پایان نامه دانشجو(ضمنا دانشجو بایدتسویه شهریه داشته باشد تا این گزینه برای نامبرده قابل رویت باشد)
  6. تهیه CD فایل نهایی پایان نامه، ضمنا هر CD بایددرقالب برنامهWORD – PDF تنظیم گرددبا قاب پلاستیک نشکن تحویل داده شود وروی آن مشخصات نام ونام خانوادگی دانشجو، رشته ، گرایش، نام واحد، عنوان پایان نامه، تاریخ دفاع، کد رهگیری  ثبت پایان نامه.
نکته مهم:انتخاب پایان نامه در سایت گلستان پس از اتمام دروس اصلی وجبرانی و دارابودن معدل کل 14 و دانشجویان حتما در ترم سوم پروپوزال خود را انجام دهندزیرا طبق بخشنامه از زمان تایید پروپوزال 4 ماه باید بگذرد.تا با مشکل مواجه نشوید.