آموزش
1400/12/23 دوشنبه
تمدید مهلت ثبت نام آزمون كارشناسي ارشد دوره هاي فراگير دانشگاه پيام نور سال 1401
قابل توجه متقاضیان تحصیل در دوره های فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور؛

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور گفت: مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد دوره های فراگیر دانشگاه پیام نور نوبت بیست و دوم تمدید شد.
به گزارش روابط عمومی، محسن حیدری گفت: پيرو اطلاعيه سازمان سنجش آموزش کشور و انتشار دفترچه راهنماي ثبت نام آزمون كارشناسي ارشد دوره‌هاي فراگير دانشگاه پيام نور سال1401 (نوبت بيست و دوم)، به منظور فراهم نمودن تسهيلات بيشتر براي آن دسته از متقاضياني كه تا 20 اسفندماه براي ثبت نام اقدام ننموده‌اند، مهلت ثبت نام تا پايان روز چهارشنبه 25 اسفندماه تمدید شد.
وی افزود: متقاضيان می توانند در مهلت مقرر پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنماي ثبت‌‌نام و مندرجات اين اطلاعيه و فراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز، به درگاه اطلاع‌رساني سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام در آزمون مذکور اقدام نمايند.
وی یادآور شد: آن دسته از متقاضياني كه قبلاً ثبت نام خود را تکميل و کدرهگيري دريافت کرده‌اند، مي‌توانند در صورت تمايل تا تاريخ فوق، نسبت به مشاهده و يا ويرايش اطلاعات ثبت‌نامي خود اقدام نمايند.