1401/3/23 دوشنبه
قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی
«طرح دستیار فناوری»

در راستای بهبود توانمندی دانشجویان در حوزه مهارت‌های مرتبط با کسب و کار و توسعه فردی و آموزش مهارت‌های مرتبط با کارآفرینی، کار تیمی، دانش تجاري و پیشگامی در عرصه فناوری و نوآوری به دانشجویان، برابر تفاهم نامه اخیر فیمابین دانشگاه پیام نور استان مازندران و پارک علم و فناوری استان مازندران مقرر گردید فرصت استفاده از برنامه راهبردی موسوم به «طرح دستیار فناوری» با راهبری و هدایت دو نهاد دانشگاه و پارک های علم و فناوری برای دانشجویان این دانشگاه مهیا شود. این طرح بر اساس هدایت هدفمند آموزه‌های دانشجویان در راستای استفاده کاربردی و کسب تجربه عملی جهت شکل‌گیری دانشگاه جامعه محور، پاسخگو و کارآفرین و ایجاد انگیزه و حس امید و نشاط و القای تفکر آموزش پویا در دانشجویان و با هدف تربیت نیروی متخصص تنظیم و برنامه‌ریزی شده است.
 دانشجویان علاقمند خصوصا  در رشته‌های فنی و مهندسی، کشاورزی و علوم پایه از یکم تا بیستم خرداد 1401 با مراجعه به آدرس اینترنی http://www.parkintern.ir/ ضمن مطالعه آیین نامه در این طرح ثبت نام نمایند. از بین دانشجویان ثبت نام شده، با توجه به ظرفیت محدود اختصاص داده شده به دانشگاه، تعدادی در مراحل بعدی گزینش خواهند شد